Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

CV installatie

Is uw CV ketel aan vervanging toe?

Maak nu direct een afspraak

In de meeste gevallen binnen 1 dag geïnstalleerd

Let goed  bij aankoop van een nieuwe CV verwarming ketel installatie

Is uw oude CV verwarming ketel aan vervanging toe? Of gaat u verhuizen naar een andere woning en heeft u een nieuwe CV verwarming ketel nodig? Let dan bij de aankoop van een nieuwe CV verwarming ketel installatie vooral op het vermogen dat u nodig heeft om uw woning behaaglijk te kunnen verwarmen. Naast verschillende kwaliteitsaspecten van uw woning wordt dit voor een belangrijk deel bepaald door het aantal m3 inhoud. Wanneer u woont in de regio Den Haag – Rotterdam – Zoetermeer kunt u geheel vrijblijvend bij K.G. onderhoud als CV verwarming ketel specialist een professioneel ketel advies op maat ontvangen. Dan weet u zeker, dat u uw woning ook bij koude dagen behaaglijk kunt maken.

Onafhankelijk dealer van alle bekende CV verwarming ketels

Wanneer u op basis van ons maatwerk advies een CV verwarming ketel wilt aanschaffen heeft u bij K.G. onderhoud een keuze uit alle bekende merken voor scherpe marktconforme prijzen. De A - merken die wij voor een professionele CV verwarming ketel installatie kunnen aanbieden zijn: Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Ferroli, Intergas, Remeha en Vaillant. Wij kiezen bewust niet voor B – merken, omdat wij bij K.G. onderhoud willen staan voor een betaalbare Kwaliteit en een uitstekende Garantie. Wanneer u door K.G. onderhoud uw CV verwarming ketel installatie laat verzorgen kunt u er van overtuigd zijn dat dit ook het geval is. Het grote voordeel voor u als klant is, dat u na de garantieperiode altijd terug kunt vallen op een excellente service gedurende vele jaren.

Bespaar kosten en kies een goede CV verwarming ketel installatie

K.G. onderhoud staat bekend om haar goede, betrouwbare en duurzame producten op het gebied van verwarmen. Een CV verwarming ketel installatie vervangen is geen goedkope uitgave, maar door de lagere stookkosten verdient u uw investering snel terug. Bel voor meer informatie over een CV verwarming ketel installatie telefoon 079 - 360 57 50

 

 

Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Intergas is een innovatief Nederlands bedrijf dat sinds jaar en dag vooraan staat in technologische ontwikkelingen. En dit alles heeft maar één doel: u van betrouwbare warmte voorzien. 

Intergas Ketels >

 

 

Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee wij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha ketels >

 

 

Nefit staat voor zekerheid. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening. Wij onderscheiden ons daarbij door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening.

Nefit ketels >

 

 

ATAG Verwarming Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Gelderse Lichtenvoorde waar ruim 200 medewerkers zich inzetten voor de ontwikkeling, fabricage, service en verkoop van de producten.

Atag ketels >

 

 

Ferroli Nederland is een service en verkooporganisatie van duurzame binnenklimaatconcepten.  Naast de verkoop van klimaatproducten leggen wij ons toe op het bedenken en uitwerken van technische projectconcepten. Hierbij gaat het enerzijds om concepten die in het voorttraject zorgen voor een besparing in faalkosten. Anderzijds leveren we op maat gemaakte beheer en onderhoudsconcepten die de kwaliteit & prestaties van onze producten garanderen.

Ferroli ketels >

 

 

AWB is al sinds 1934 uw deskundige en toegewijde partner in totaaloplossingen op het gebied van verwarming, warm water en koeling. AWB staat garant voor hoge kwaliteit tegen een goede prijs! Ons assortiment bevat CV-ketels, hybride systemen, zonneboilers, warmtepompen, boilers en kamerthermostaten. Wij beheersen de technologie en combineren die met duurzame materialen.

AWB ketels >

 

 

Een lekker warm huis en altijd voldoende warm water. Aan die vragen kan Bosch altijd voldoen. Met een complete range cv-ketels, combiketels, staande ketels, HR-ketels (van CW-klasse 3 tot en met 6),
VR-ketels en geisers. Hoe uw huis, uw gezin en uw persoonlijke wensen er ook uitzien: met zo'n topketel van Duits fabrikaat haalt u de beste oplossing in huis! 

Bosch ketels >

 

 

Vaillant beschikt over de juiste mentaliteit en expertise om op het gebied van duurzaamheid een vooraanstaande rol te spelen. Dat zijn we ook wel verplicht aan onze positie als wereldmarktleider. Het doel? Optimaal comfort in een duurzame wereld.

Vaillant ketels >

Bewaren

Bewaren