Een erkend installateur
bespaart geld

U bevindt zich hier:Home>Erkend installateur

Erkend installateur: KvINL en Nederlands Vakman Platform

Waarom zou ik voor een erkend installateur kiezen, wanneer ik heel voordelig mijn cv ketel kan laten schoonmaken of repareren door een handige klusjesman die zegt dat hij het ook kan? De vraag is gerechtvaardigd of hij dat inderdaad ook veilig en duurzaam kan volgens de wettelijke richtlijnen en die van de ketelfabrikant.

Jaarlijks vallen er volkomen onnodig doden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging, brand en zelfs explosies. Oorzaak: De cv ketel was niet onderhouden of op een ondeskundige wijze door een handige klusjesman of kennis gedaan die beweerde dat hij het ook kon. Is het risico om een koolmonoxidevergiftiging op te lopen dat allemaal waard? Zeker wanneer de onderhoudsbeurt door een erkend installateur je ook nog eens geld bespaart!

Onderhoudsbeurt CV ketel door een erkend CV installateur levert geld op

Ja u leest het goed. Een professionele onderhoudsbeurt CV ketel door een erkend installateur levert geld op. Hoe dat kan? Neemt de erkend installateur die ik inhuur geld mee, wanneer hij mijn cv ketel in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer een periodieke onderhoudsbeurt komt geven?

Dat niet. Wanneer een erkend installateur je cv ketel schoonmaakt en controleert, stelt hij deze volgens de laatste richtlijnen van de ketelfabrikanten af. Hierdoor brandt de cv ketel niet alleen zuiniger, en geeft hij ook een hoger rendement. Mede hierdoor levert dat bij gelijke weersomstandigheden gemiddeld een besparing op van maar liefst € 250,- per jaar. Bovendien gaat de CV ketel langer mee, omdat mankementen al in een vroeg stadium worden ontdekt. Wanneer dit wordt meegenomen is het voordeel nog hoger.

Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de erkend installateur Rotterdam Den Haag Zoetermeer

Wanneer je cv ketel door een erkend installateur wordt onderhouden heb je de garantie dat het onderhoud volgens de wettelijke richtlijnen gebeurt. De kans op storingen en calamiteiten is te verwaarlozen. Ook is een goed onderhouden cv ketel minder schadelijk voor ons milieu, omdat deze zuiver brandt en hierdoor minder gas verbruikt en afvalstoffen oplevert. Ons advies is daarom: Kies altijd voor een erkend installateur van K.G. – onderhoud en installatietechniek Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer. De erkend installateur voor CV advies, CV onderhoud en CV storing.