Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Over ons

In 2008 begon K.G. onderhoud als eenmansbedrijf in Zoetermeer met het aanbieden van multifunctionele diensten in de installatietechniek. Al vrij snel werd duidelijk dat K.G. onderhoud vooral werd ingeschakeld voor het repareren van CV verwarmingsinstallaties in de ruimste zin van het woord. Problemen met CV installaties werden door K.G. onderhoud snel, adequaat en naar grote tevredenheid van particulieren en bedrijven opgelost. Mede dankzij mond-tot-mond reclame groeide de klantenkring van K.G. onderhoud binnen amper twee jaar zo sterk, dat een personele uitbreiding gewenst was. K.G. onderhoud ging zich specialiseren in het aanbieden van snelle CV verwarming diensten.

K.G. onderhoud staat voor Kwaliteit Garantie Onderhoud

Vanwege de recessie wordt er door veel gezinnen, bedrijven en instellingen bespaard op dure onderhoudscontracten. Door het niet laten uitvoeren van preventief onderhoud steeg het aantal meldingen over kapotte CV ketels en CV verwarming installaties die niet goed wilden branden explosief. Aan de vraag voor snelle hulp van een CV verwarming monteur kon bijna niet worden voldaan. Omdat K.G. onderhoud staat voor Kwaliteit Garantie en onderhoud werd besloten om zich voortaan te richten en vestigen in 3 regio's te weten: Den Haag – Rotterdam en Zoetermeer. Vanuit deze centraal gelegen vestigingen kunnen onze CV verwarming monteurs u 24/7 een snelle service aanbieden.

Nieuwe CV ketels radiatoren en loodgieter werkzaamheden

K.G. onderhoud kunt u, naast snelle reparaties en aantrekkelijke CV onderhoud contracten, ook inschakelen voor beperkte loodgieter werkzaamheden zoals een lekkende kraan, een verstopte wasbak en riolering werkzaamheden. Ook kunnen wij u een breed assortiment CV ketels, design radiatoren, thermostaten en overige CV verwarming gerelateerde producten leveren van bekende merken voor scherpe marktconforme prijzen. Onze merken zijn: AWB, Intergas, Remeha, Vaillant, Ferroli, Atag, Bosch en Daalderop.

Bewaren

Bewaren