Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

Vloerverwarming spoelen bespaart stookkosten

Rendement van uw vloerverwarming verbeteren tot wel 40%

Vloerverwarming wordt in steeds meer bestaande –en nieuwbouwwoningen toegepast. De reden is eenvoudig te verklaren. Vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte en vergroot in meerdere opzichten het wooncomfort. Om optimaal van uw vloerverwarming te kunnen blijven genieten dient periodiek onderhoud plaats te vinden. Een belangrijk onderdeel van dit onderhoud is vloerverwarming spoelen.

Periodiek vloerverwarming spoelen is beslist noodzakelijk

Herkent u deze situatie? Na een aantal jaren zullen u en uw gezinsleden gaan ervaren, dat het minder behaaglijk wordt in uw woning. Het lijkt wel of de vloerverwarming de temperatuur niet meer op het gewenste niveau kan krijgen. Het lijkt niet alleen, maar het is ook zo. Door te ‘besparen’ op vloerverwarming spoelen worden sommige plaatsen in de vloer niet meer zo warm. Als gevolg van vuil en aanslag (slib) zijn sommige slangen gedeeltelijk verstopt en kan de CV-pomp zelfs vastlopen. Terwijl u dit eenvoudig had kunnen voorkomen.

Wat houdt een vloerverwarming onderhoudsbeurt in?

Wanneer u de erkende vloerverwarmingsspecialist van K.G. onderhoud en installatietechniek inschakelt gaan wij met een speciale camera thermische warmtebeelden maken van uw complete vloer. Deze beelden stellen ons in staat om te controleren of uw vloer wel op alle plaatsen door de vloerverwarming goed verwarmd wordt. Plaatsen die niet goed verwarmd worden brengen wij zorgvuldig in kaart en worden tijdens het vloerverwarming spoelen extra bewerkt en gecontroleerd.


Enkele voordelen periodiek vloerverwarming spoelen:

  • Optimale warmteafgifte
  • Wooncomfort
  • Energiebesparing
  • Langere levensduur van uw vloerverwarmingsinstallatie
  • De kans op storingen is verwaarloosbaar
  • Kunt u vervuiling van uw vloerverwarming tegengaan?

U kunt vervuiling van uw vloerverwarming feitelijk niet tegengaan, omdat een groot aantal factoren bijdragen aan de vervuiling en het dichtslibben van leidingen. Denk hierbij aan de waterkwaliteit, laskorreltjes, klei- en zandkorreltjes, chemische reacties die ontstaan tussen leidingwater en de slangen tijdens de verhitting van het water en de reactie tussen de metalen bestanddelen van de verdeler en zuurstof.

Uitsluitend vloerverwarming spoelen door een erkende CV monteur

Een vloerverwarming spoelen vereist vakmanschap en de juiste apparatuur. Laat daarom een periodieke beurt aan uw vloerverwarming uitsluitend uitvoeren door een erkende CV monteur als K.G. onderhoud en installatietechniek die erkend is door het KvINL en het N.V.P.
Voor een afspraak of meer informatie raadpleegt u de rubriek contact

Bewaren

Bewaren