Centrale verwarming spoelen

Centrale verwarming
spoelen

U bevindt zich hier:Home>Centrale verwarming spoelen

Centrale verwarming spoelen houdt deze in conditie

Duurzaamheid gaat een steeds belangrijker rol spelen in gezinnen en levert op termijn alleen maar voordelen op. Een centrale verwarming spoelen door een CV installatiebedrijf als K.G. – onderhoud en installatietechniek, dat erkend is door het KvINL en het N.V.P, is een actueel voorbeeld. Wellicht heeft u net als vele andere mensen nog nooit van een centrale verwarming spoelen gehoord. Dat zal de komende jaren snel gaan veranderen. Het laten spoelen van een centrale verwarming levert u een groot aantal kostenbesparende voordelen op, die ook nog eens goed zijn voor onze leefomgeving.

Periodiek CV installatie spoelen houdt deze in conditie

Onderzoeken hebben aangetoond, dat in de loop der tijd door verhitting van het water allerlei chemische reacties tussen uw buizen, radiatoren en zuurstof plaatsvinden. Ook de kwaliteit (hardheid) van het water, minuscule klei- en zandkorreltjes en laskorreltjes zorgen voor vuil en aanslag waardoor de buizen en radiatoren van uw CV installatie gedeeltelijk verstopt kunnen raken. Dan hebben we het nog geeneens over mechanische problemen als het vastlopen van de CV pomp en andere kostbare onderdelen van uw Centrale verwarming. U kunt dit eenvoudig voorkomen door een centrale verwarming spoelen.

Groot aantal voordelen centrale verwarming spoelen

Het advies is dat u eens in de 10 jaar uw centrale verwarming spoelen laat. Dat levert u onder meer de volgende kostenbesparende voordelen op:

  • Het rendement van uw verwarming neemt toe tot wel 40%

  • Het energieverbruik van uw verwarmingsinstallatie daalt fors

  • De kans op storingen is vrijwel verwaarloosbaar

  • Uw CV verwarmingsinstallatie gaat veel langer mee

Laat uw centrale verwarming spoelen door een erkende CV monteur

Een centrale verwarming spoelen vereist vakmanschap en de juiste apparatuur. Laat daarom uw centrale verwarming spoelen in combinatie met de jaarlijkse periodieke onderhoudsbeurt van uw CV ketel door de erkende CV monteur van K.G. onderhoud en installatietechniek.