Is uw CV ketel
aan vervanging
toe?

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1

In de meeste gevallen
binnen 1 dag geïnstalleerd

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV Installatie

Let goed op bij het vergelijken van offertes

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Of gaat u verhuizen naar een andere woning en heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? Let dan goed op bij het vergelijken van aanbieders of de installatie van een nieuwe CV-ketel volgens de voorschriften wordt uitgevoerd. Zo is het verplicht de gehele rookgasafvoer te vervangen en te beugelen. Het is noodzakelijk om alle veiligheidsappendages te vervangen waaronder het overstortventiel, inlaatcombinatie, gaskraan en expansievat. Ook is het noodzakelijk, om aan de voorschriften van de fabrikant te voldoen, dat de gehele installatie wordt gespoeld en dat er een zogeheten magneetfilter wordt geïnstalleerd voordat de CV-ketel in gebruik genomen mag worden. Wanneer u woont in de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer kunt u een inspectiebezoek bij KG-onderhoud aanvragen om uw wensen te bespreken, een inspectiebezoek kost €105, deze kosten worden uiteraard verrekend wanneer u akkoord gaat met de offerte.

Onafhankelijk dealer van CV-ketels

Wanneer u op basis van ons maatwerk advies een CV-ketel wilt aanschaffen heeft u een keuze uit diverse bekende A-merken. Omdat wij geheel onafhankelijk dealer zijn adviseren wij u niet vanuit winstoogmerk maar passen wij ons advies aan op basis van uw situatie en wensen. De enige A-merken die wij aanbieden zijn: Intergas, Vaillant en Remeha. Wij kiezen bewust voor deze merken, omdat wij staan voor de bewezen kwaliteit en garantie.

Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om i.c.m. een onderhoudsabonnement de volledige garantie periode te verlengen naar 15 jaar voor een vast bedrag per jaar ALL-IN. Wanneer u door ons een nieuwe CV-ketel laat installeren kunt u ervan uitgaan dat deze volgens de nieuwste vereisten worden wordt geïnstalleerd.

Garantie en onderhoud

Na installatie van een nieuwe CV-ketel heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht de CV-ketel of de vervangen appendages defecten vertonen in deze periode dan wordt dit kosteloos verholpen, echter stelt KG-onderhoud en de fabrikant de volgende garantievoorwaarden verplicht:

  1. De gehele rookgasafvoer wordt vervangen.
  2. Een zogeheten vuil/magneet -filter wordt geïnstalleerd.
  3. Dat de CV-ketel Jaarlijks door KG-onderhoud wordt onderhouden.
  4. De volledige CV-installatie wordt gespoeld alvorens de CV-ketel in gebruik wordt genomen.

Wanneer niet wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden, is KG-onderhoud bevoegd de garantie per direct op te schorten en nooit enige aansprakelijkheid te aanvaarden.

Een CV-ketel heeft periodiek onderhoud nodig, preventief onderhoud verlengt de levensduur van de Cv ketel, storingen volledig uitsluiten is vrijwel onmogelijk, wel kunnen wij in sommige situaties mankementen in een vroeg stadion herkennen en preventief repareren, zodat de kans op een storing met ruim 50% afneemt. Met een Basis onderhoudsabonnement van KG-Onderhoud bent u al verzekerd van onderhoud voor €95 per jaar.

Intergas Ketels
Vaillant Ketels
Remeha Ketels