Is uw CV ketel
installatie aan
vervanging toe?

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1

In de meeste gevallen
binnen 1 dag geïnstalleerd

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak

Is uw CV ketel installatie aan vervanging toe?

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1

In de meeste gevallen binnen 1 dag geïnstalleerd

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV Installatie

Let goed op bij het vergelijken van offertes

Is uw CV installatie aan vervanging toe? Of gaat u verhuizen naar een andere woning en heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? Let dan goed op bij het vergelijken van aanbieders of de CV installatie van een nieuwe ketel volgens de voorschriften wordt uitgevoerd. Zo is het verplicht de gehele rookgasafvoer te vervangen en te beugelen. Het is tevens verplicht om alle veiligheidsappendages te vervangen, waaronder het overstortventiel, inlaatcombinatie, gaskraan en expansievat. Ook is het sterk aan te raden om aan de voorschriften van de fabrikant te voldoen. Verplicht is om de gehele installatie door te spoelen en dat er een zogeheten magneetfilter wordt geïnstalleerd voordat de CV installatie in gebruik genomen gaat worden. Ook is het sinds April 2020 verplicht de installatie waterzijdig in te regelen wanneer er de CV-ketel wordt vervangen. Wanneer u woont in de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer kunt u een inspectiebezoek bij K.G. onderhoud en installatietechniek aanvragen om uw wensen te bespreken. Een inspectiebezoek kost €125. Deze kosten worden uiteraard verrekend wanneer u akkoord gaat met onze maatwerk offerte.

Onafhankelijk dealer van A – merk CV-ketels

Wanneer u op basis van ons maatwerk advies een CV-ketel wilt aanschaffen, dan heeft u bij K.G. onderhoud en installatietechniek een keuze uit diverse bekende A-merken. Omdat wij een merkonafhankelijk dealer zijn adviseren wij u niet vanuit winstoogmerk, maar passen wij ons advies aan op basis van uw persoonlijk woonsituatie en wensen. De enige A-merken die wij aanbieden zijn: Intergas, Vaillant en Remeha. Wij kiezen bewust voor deze A – merken, omdat wij staan voor de bewezen kwaliteit en garantie.

Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om i.c.m. een onderhoudsabonnement de volledige garantie periode te verlengen naar 15 jaar voor een vast bedrag per jaar ALL-IN. Wanneer u door ons een nieuwe CV installatie laat installeren, dan mag u er op vertrouwen dat deze volgens de nieuwste eisen en richtlijnen wordt geïnstalleerd.

Inspectiebezoek offerte

125
  • Inclusief voorrijkosten Zuid-Holland (€50)
  • Inclusief inspectiekosten (€75)
  • Inclusief standaard berekeningen
  • Inclusief gedetailleerde offerte
  • Exclusief transmissie en leidingnet berekening

Garantie en onderhoud CV installatie

Na installatie van een nieuwe CV-ketel heeft u recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht de CV-ketel of de vervangen appendages defecten vertonen in deze periode, dan worden deze kosteloos verholpen. Om aanspraak te kunnen maken op deze fabrieksgarantie stellen de fabrikant en K.G. onderhoud en installatietechniek de volgende garantievoorwaarden verplicht:

  1. De gehele rookgasafvoer dient vervangen te worden
  2. Een zogeheten vuil/magneet -filter dient geïnstalleerd te worden
  3. Het (jaarlijkse) CV ketel onderhoud door K.G. onderhoud en installatietechniek wordt verzorgd
  4. De volledige CV installatie wordt gespoeld alvorens de CV-ketel in gebruik wordt genomen

Wanneer niet wordt voldaan aan de gestelde voorwaarden is K.G. onderhoud en installatietechniek bevoegd om de garantie per direct op te schorten. In dit soort situaties zal K.G. onderhoud en installatietechniek nooit enige aansprakelijkheid aanvaarden.

Elke CV ketel installatie heeft periodiek onderhoud nodig. Preventief onderhoud verlengt de levensduur van een CV ketel. Toch zijn storingen helaas niet volledig uit te sluiten, maar is de kans hierop vrijwel nihil te noemen. Wel kan een erkende CV monteur in sommige situaties mankementen al in een vroeg stadion herkennen en preventief repareren. Met een Basis CV onderhoud abonnement van K.G. onderhoud en installatietechniek bent u al verzekerd van onderhoud voor €105 per jaar.

Intergas Ketels
Vaillant Ketels
Remeha Ketels