CV monteur Zoetermeer
met een
excellente service

U bevindt zich hier:Home>CV monteur Zoetermeer

Elke CV monteur Zoetermeer is erkend door InstallQ en het Nederlands Vakman Platform

Heeft u snel een CV monteur Zoetermeer nodig, omdat de CV ketel van uw woning of bedrijf in Zoetermeer niet aan wil slaan? Neem dan direct contact op met de service medewerker van de CV verwarming specialist K.G. -onderhoud en installatietechniek Zoetermeer. U heeft dan niet alleen de garantie, dat u snel geholpen wordt door een gecertificeerde CV monteur Zoetermeer, maar u heeft ook de zekerheid dat de storing aan uw CV ketel door onze CV monteur Zoetermeer duurzaam wordt opgelost.

Iedere  CV monteur Zoetermeer  is erkend door het N.V.P. en InstallQ

K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer kan u deze zekerheid bieden, omdat elke CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer erkend is door het Nederlands Vakman Platform en InstallQ. Dat levert u als klant een groot aantal significante voordelen en zekerheden op. Als overkoepelende organisatie staat het N.V.P. voor kwaliteit, transparantie en een scherpe prijsstelling. Dat geldt niet alleen voor het oplossen van een CV ketel storing in Zoetermeer. Ook voor advies, aankoop en installatie van een nieuwe CV ketel kunt u de CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek inschakelen.

Een excellente service van de gecertificeerde CV monteur Zoetermeer

In tegenstelling tot de meeste CV monteurs in Zoetermeer heeft de CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud & installatietechniek er voor gekozen om zich niet te binden aan één of enkele leveranciers van CV ketels. Men krijgt als klant dan geen objectief advies, omdat A-merken fabrikanten dealers verplichten om jaarlijks een bepaald aantal CV ketels af te moeten nemen. Bij elke CV monteur van K.G. onderhoud & installatietechniek staat uw belang centraal. Onze CV monteur Zoetermeer kijkt eerst welk type CV ketel in Zoetermeer het beste bij uw situatie past en pas daarna wordt gekeken welk merk hiervoor in aanmerking komt.

Onze CV monteur Zoetermeer kan u rechtstreeks een A – merk CV ketel leveren

Elke CV monteur Zoetermeer, die erkend is door het Nederlands Vakman Platform, kan rechtstreeks bestellen bij alle A-merk fabrikanten van CV ketels. Zij zijn als het ware merkonafhankelijk dealer. Omdat elke CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek erkend is door het N.V.P. krijgt u niet alleen een objectief en deskundig advies, maar profiteert u in veel gevallen ook van inkoopvoordelen die wij weten te behalen. Door bewust te kiezen voor de expertise van een CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud kiest u voor kwaliteit, zekerheid en een excellente service voor een scherpe prijs.

De CV monteur Zoetermeer zorgt voor een besparing tot wel € 250 per jaar op uw stookkosten

Ons advies. Probeer de kans op een storing aan uw CV ketel in Zoetermeer tot een minimum te beperken, door uw CV ketel jaarlijks te laten onderhouden. U bespaart u en uw gezinsleden overlast. Het wordt binnen snel koud en vochtig wanneer een CV ketel het niet doet. En koud water is tijdens het douchen voor velen van ons ook geen feestje.

Periodiek onderhoud door een CV monteur Zoetermeer vergroot het rendement van uw CV ketel. Hierdoor bespaart u tot wel 250 euro per jaar op uw stookkosten.

Onze CV monteur Zoetermeer bespaart u tot wel € 250 per jaar op uw stookkosten

Ons advies. Probeer de kans op een storing aan uw CV ketel in Zoetermeer tot een minimum te beperken, door uw CV ketel jaarlijks te laten onderhouden. U bespaart u en uw gezinsleden overlast. Het wordt binnen snel koud en vochtig wanneer een CV ketel het niet doet. En koud water is tijdens het douchen voor velen van ons ook geen feestje.

periodiek onderhoud door een CV monteur Zoetermeer het rendement van uw CV ketel. Hierdoor bespaart u tot wel 250 euro per jaar op uw stookkosten.

Ontdek de voordelen van de CV monteur Zoetermeer:

  • Bij storing is onze CV monteur Zoetermeer snel ter plaatse

  • Binnen 24 uur installeert onze CV monteur  een nieuwe CV verwarming ketel
  • Lage voorrij tarieven
  • Deskundig en onafhankelijk advies CV monteur Zoetermeer

  • Excellente service CV monteur Zoetermeer

  • Voordelige CV onderhoudscontracten
  • Mogelijkheid van noodvoorzieningen

Sinds 1 juli 2020 is de nieuwe ‘Gasketelwet’ in werking. Dit betekent, dat uitsluitend gecertificeerde installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan CV ketels. Vanaf 1 januari 2022 is het zelfs strafbaar wanneer een woningeigenaar werkzaamheden laat verrichten door een NIET gecertificeerde CV monteur Zoetermeer. Bij brand kan een verzekering weigeren om de schade te vergoeden.

K.G. onderhoud & installatietechniek Zoetermeer is erkend en gecertificeerd door InstallQ, het N.V.P. en is tevens lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. KG onderhoud & installatietechniek Zoetermeer staat als gecertificeerde CV monteur Zoetermeer voor transparantie, eerlijkheid en kwaliteit.

K.G. onderhoud & installatietechniek is als erkende en gecertificeerde CV monteur Zoetermeer gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud, repareren van storingen en installeren van nieuwe CV ketels. Deze werkzaamheden moeten verlopen volgens een bepaald protocol en worden afgemeld in een landelijke database via een certificerende instelling. Het is mogelijk dat deze instelling steekproefsgewijs controles uitvoert op onze werkzaamheden om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

K.G. onderhoud & installatietechniek Zoetermeer brengt voor een storing en inspectie bezoek te allen tijde € 40 voorrijkosten en € 65 Arbeidsloon in rekening met een minimum van 1 uur, exclusief materialen indien nodig. Een eenmalige onderhoudsbeurt kost €85 + €40 voorrijkosten, exclusief materialen indien nodig. De kosten voor het installeren van een nieuwe CV-ketel is te allen tijde op aanvraag en hier is een inspectiebezoek voor noodzakelijk.

Heeft u met spoed of op korte termijn een CV monteur Zoetermeer nodig? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: