CV monteur Zoetermeer:
een uitstekende service

U bevindt zich hier:Home>CV monteur Zoetermeer

Elke CV monteur in Zoetermeer is gecertificeerd én betrouwbaar

Heb je snel een CV monteur Zoetermeer nodig, omdat de CV ketel van uw woning of bedrijf in Zoetermeer niet aan wil slaan? Neem dan direct contact op met de service medewerker van de CV verwarming specialist K.G. -onderhoud en installatietechniek Zoetermeer. Je hebt dan niet alleen de garantie dat je snel geholpen wordt door een gecertificeerde CV monteur uit Zoetermeer, maar je hebt ook de zekerheid dat de storing aan de CV ketel door onze CV monteur duurzaam wordt opgelost.

De CV monteur in Zoetermeer is erkend door het N.V.P. en InstallQ

K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer kan je deze zekerheid bieden, omdat elke CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer erkend is door het Nederlands Vakman Platform en InstallQ. Dat levert een groot aantal significante voordelen en zekerheden op.
Als overkoepelende organisatie staat het N.V.P. voor kwaliteit, transparantie en een scherpe prijsstelling. Dat geldt niet alleen voor het oplossen van een CV ketel storing in Zoetermeer. Ook voor advies, aankoop en installatie van een nieuwe CV ketel kunt u de CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek inschakelen.

Een uitstekende service van de gecertificeerde CV monteur in Zoetermeer

In tegenstelling tot de meeste CV monteurs in Zoetermeer hebben wij, als CV monteur Zoetermeer van K.G. onderhoud & installatietechniek, ervoor gekozen om ons niet te binden aan één of enkele leveranciers van CV ketels. De klant krijgt hierdoor objectief advies.
A-merken fabrikanten verplichten dealers om jaarlijks een bepaald aantal CV ketels af te moeten nemen. Dat geeft een vertekend beeld.
Bij elke CV monteur van K.G. onderhoud & installatietechniek staat jouw belang centraal. Onze
CV monteur kijkt eerst welk type CV ketel het beste bij uw situatie past en pas daarna wordt gekeken welk merk hiervoor in aanmerking komt.

Onze CV monteur Zoetermeer kan rechtstreeks een A – merk CV ketel leveren

Onze CV monteur in Zoetermeer kan rechtstreeks bestellen bij alle A-merk fabrikanten van CV ketels. Zij zijn als het ware merkonafhankelijk dealer. Omdat alle monteurs van K.G. – onderhoud en installatietechniek erkend is door het N.V.P. krijg je niet alleen een objectief en deskundig advies, maar profiteer je in veel gevallen ook van onze inkoopvoordelen. Door bewust te kiezen voor de expertise van een CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud kies je voor kwaliteit, zekerheid en een betrouwbare service voor een scherpe prijs.

Bespaar tot € 250 per jaar met CV onderhoud in Zoetermeer

Ons advies: probeer de kans op een storing aan je CV ketel tot een minimum te beperken, door je CV ketel jaarlijks te laten onderhouden. Je voorkomt een hoop onnodige overlast. Het wordt binnen snel koud en vochtig wanneer een CV ketel het niet doet. En koud water is tijdens het douchen voor velen van ons ook geen feestje.

Periodiek onderhoud door een CV monteur in Zoetermeer verhoogt het rendement van een CV ketel. Hierdoor bespaar je tot wel 250 euro per jaar op stookkosten.

Ontdek de voordelen van de CV monteur Zoetermeer:

  • Bij storing is onze CV monteur Zoetermeer snel ter plaatse

  • Binnen 24 uur installeert onze CV monteur  een nieuwe CV verwarming ketel
  • Lage voorrij tarieven
  • Deskundig en onafhankelijk advies CV monteur Zoetermeer

  • Excellente service CV monteur Zoetermeer

  • Voordelige CV onderhoudscontracten
  • Mogelijkheid van noodvoorzieningen

Sinds 1 juli 2020 is de nieuwe ‘Gasketelwet’ in werking. Dit betekent, dat uitsluitend gecertificeerde installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan CV ketels. Vanaf 1 januari 2022 is het zelfs strafbaar wanneer een woningeigenaar werkzaamheden laat verrichten door een NIET gecertificeerde CV monteur Zoetermeer. Bij brand kan een verzekering weigeren om de schade te vergoeden.

K.G. onderhoud & installatietechniek Zoetermeer is erkend en gecertificeerd door InstallQ, het N.V.P. en is tevens lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. KG onderhoud & installatietechniek Zoetermeer staat als gecertificeerde CV monteur Zoetermeer voor transparantie, eerlijkheid en kwaliteit.

K.G. onderhoud & installatietechniek is als erkende en gecertificeerde CV monteur Zoetermeer gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud, repareren van storingen en installeren van nieuwe CV ketels. Deze werkzaamheden moeten verlopen volgens een bepaald protocol en worden afgemeld in een landelijke database via een certificerende instelling. Het is mogelijk dat deze instelling steekproefsgewijs controles uitvoert op onze werkzaamheden om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

K.G. onderhoud & installatietechniek Zoetermeer brengt voor een storing en inspectie bezoek te allen tijde € 40 voorrijkosten en € 65 Arbeidsloon in rekening met een minimum van 1 uur, exclusief materialen indien nodig. Een eenmalige onderhoudsbeurt kost €85 + €40 voorrijkosten, exclusief materialen indien nodig. De kosten voor het installeren van een nieuwe CV-ketel is te allen tijde op aanvraag en hier is een inspectiebezoek voor noodzakelijk.

Heeft u met spoed of op korte termijn een CV monteur Zoetermeer nodig? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: