CV installatie spoelen?

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak

CV installatie spoelen?

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV Spoelen

CV installatie duurzaam spoelen

CV-ketel fabrikanten stellen tegenwoordig in hun garantievoorwaarden CV spoelen verplicht. De gehele CV-installatie moet worden gespoeld alvorens de nieuwe CV-ketel in gebruik kan worden genomen. Waarom zult u zich wellicht afvragen? De waterkwaliteit moet in optimale staat verkeren om een goede en optimale werking van de CV-ketel te kunnen garanderen. Ook is het advies om tijdens de installatie van een nieuwe CV-ketel een vuil/magneetfilter te monteren die automatisch de installatie ontdoet van verontreiniging. Hierdoor wordt de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk verlengd. Uw woning zal dan ook veel gelijkmatiger worden verwarmd, waardoor het wooncomfort sterk zal toenemen. Ook zal dit voor een besparing van uw stookkosten gaan zorgen. Wij kunnen CV spoelen al voor u verzorgen vanaf €85 per radiator of groep vloerverwarming.

Maak nu een afspraak

Vloerverwarming verstopt?

Onze specialisatie is het ontstoppen van vloerverwarmingsinstallaties die zijn voorzien van zwarte ‘niet diffusiedichte’ vloerleidingen. Wij hebben hier zelf machines voor ontworpen. Wanneer u hier voor kiest, dan is het tevens noodzakelijk dat de vloerverwarming verdeler wordt vervangen door een type dat een scheiding maakt tussen de circuits. Ook deze toepassing hebben wij in eigen beheer laten ontwikkelen. Wij kunnen u in deze situatie van A tot Z helpen zonder dat de vloer opengebroken hoeft te worden. Omdat iedere woning verschilt is het noodzakelijk hier een inspectiebezoek voor in te plannen.

Wij berekenen ten alle tijden voor ieder bezoek €1 voorrijkosten per kilometer vanaf Zoetermeer met een minimum van €50 + €75 inspectiekosten.

Op basis van deze inspectie ontvangt u in de loop van de dag van ons een gedetailleerde offerte op maat.

Maak nu een afspraak

Periodieke controle waterkwaliteit CV-installatie

Heeft u een nieuwbouw woning met een splinternieuwe installatie of een installatie met een warmtepomp? Dan is het ook noodzakelijk om de CV installatie, voordat deze in gebruik wordt genomen, door te spoelen. Tijdens de aanleg blijft er ten alle tijde verontreiniging in de leidingen of radiatoren achter. Op den duur kan dit voor schade aan de warmteopwekker zorgen en voor een laag rendement van uw CV installatie. Laat daarom, ongeacht welke installatie u heeft, periodiek de waterkwaliteit controleren! Wanneer de waterkwaliteit in orde is, dan heeft de warmteopwekker veel minder energie nodig om de ruimte op temperatuur te brengen. Dat zult u in positieve zin merken aan uw stookkosten. Een periodieke waterkwaliteit check kunnen wij voor u uitvoeren vanaf €145.

Maak nu een afspraak

Inspectiebezoek vloerverwarming/installatie reinigen offerte

125
  • Inclusief voorrijkosten Zuid-Holland (€50)
  • Inclusief 1 uur arbeidsloon (€75)
  • Inclusief gedetailleerde offerte