CV installatie spoelen?

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

U bevindt zich hier:Home>CV Spoelen

CV installatie duurzaam spoelen

CV-ketel fabrikanten stellen tegenwoordig in hun garantievoorwaarden CV spoelen verplicht. De gehele CV-installatie moet worden gespoeld voordat de nieuwe CV-ketel in gebruik kan worden genomen.

De waterkwaliteit moet goed zijn om een optimale én efficiënte werking van de CV-ketel te kunnen garanderen. Ook is het advies om tijdens de installatie van een nieuwe CV-ketel een vuil/magneetfilter te monteren die automatisch de installatie ontdoet van verontreiniging. Hierdoor wordt de levensduur van uw CV ketel aanzienlijk verlengd. Je woning zal dan ook veel gelijkmatiger worden verwarmd. Dat is fijn!

En niet onbelangrijk: het bespaart enorm in stookkosten.

Wij kunnen je CV spoelen vanaf €85 per radiator of groep vloerverwarming.

Vloerverwarming verstopt?

Onze specialisatie is het ontstoppen van vloerverwarmingsinstallaties die zijn voorzien van zwarte ‘niet diffusiedichte’ vloerleidingen. Wij hebben hier zelf machines voor ontworpen.

Bij het spoelen van zo’n ‘zwarte slangen vloerverwarming’ moet ook de vloerverwarming verdeler worden vervangen door een type dat een scheiding maakt tussen de circuits. Ook deze toepassing hebben wij in eigen beheer laten ontwikkelen.

Wij helpne je in deze situatie van A tot Z zonder dat de vloer opengebroken hoeft te worden. Omdat iedere woning verschilt, is het noodzakelijk hier een inspectiebezoek voor in te plannen.

Wij berekenen ten alle tijden voor ieder bezoek €1 voorrijkosten per kilometer vanaf Zoetermeer met een minimum van €50 + €75 inspectiekosten.

Op basis van deze inspectie ontvangt u in de loop van de dag van ons een gedetailleerde offerte op maat.

Periodieke controle waterkwaliteit CV-installatie

Heb je een nieuwbouw woning met een splinternieuwe installatie of een installatie met een warmtepomp? Dan moet je die CV installatie, voordat deze in gebruik wordt genomen, door laten spoelen. Tijdens de aanleg blijft er altijd verontreiniging in de leidingen of radiatoren achter. Op den duur kan dit voor schade aan de warmteopwekker zorgen en voor een laag rendement van uw CV installatie. Het kost meer energie om de boel te verwarmen, wat je terugziet in de energierekening.

Laat daarom, ongeacht welke installatie u heeft, periodiek de waterkwaliteit controleren! Wanneer de waterkwaliteit in orde is, heeft de warmteopwekker veel minder energie nodig om de ruimte op temperatuur te brengen. Dat merk je aan de lagere stookkosten. Een periodieke waterkwaliteit check kunnen wij uitvoeren vanaf €145.

Inspectiebezoek vloerverwarming/installatie reinigen offerte

125
  • Inclusief voorrijkosten Zuid-Holland (€50)
  • Inclusief 1 uur arbeidsloon (€75)
  • Inclusief gedetailleerde offerte