vloerverwarming verstopt?

De vloerverwarming specialist in Nederland

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV Spoelen

CV-installatie spoelen

CV-ketel fabrikanten stellen tegenwoordig verplicht in hun garantievoorwaarden dat de gehele CV-installatie moet worden gereinigd alvorens de ingebruikname van de nieuwe CV-ketel. De waterkwaliteit moet in optimale staat verkeren om een goede en optimale werking van de CV-ketel te kunnen garanderen. Ook is het advies om tijdens de installatie van een nieuwe CV-ketel een vuil/magneetfilter te monteren wie automatisch de installatie ontdoet van verontreiniging. De levensduur wordt aanzienlijk verlengt. De woning zal dan ook veel gelijkmatiger worden verwarmt waardoor het leefcomfort sterk toeneemt, ook zal dit uiteindelijk een positief effect hebben op u stookkosten Wij kunnen dit al voor u verzorgen vanaf €85 per radiator of groep vloerverwarming.

Maak nu een afspraak

Vloerverwarming verstopt?

Onze specialisatie is het ontstoppen van vloerverwarmingsinstallaties wie zijn voorzien van zwarte ‘niet diffusiedichte’ vloerleidingen. Wij hebben hier zelf machines voor ontworpen. Ook is het dan noodzakelijk dat de vloerverwarming verdeler wordt vervangen door type wie een scheiding maakt tussen de circuits, ook deze hebben wij in eigen beheer laten ontwikkelen. Wij kunnen u in deze situatie van A tot Z helpen zonder dat de vloer opengebroken hoeft te worden. Omdat ieder woning verschilt is het noodzakelijk hier een inspectiebezoek voor in te plannen, wij berekenen te allen tijde voor ieder bezoek €1 voorrijkosten vanaf Zoetermeer met een minimum van €40 + €65 inspectiekosten. Dit bezoek kost dus minimaal €105 afhankelijk van de afstand, later die dag ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte op maat.

Maak nu een afspraak

Periodieke controle waterkwaliteit CV-installatie

Heeft u een nieuwbouw woning met een splinternieuwe installatie of een installatie met een warmtepomp? dan is het ook noodzakelijk om de installatie voordat deze in gebruik wordt genomen door te spoelen, tijdens de aanleg blijft er te allen tijde verontreiniging achter in de leidingen of radiatoren, wat uiteindelijk schade kan aanbrengen aan de warmteopwekker of kan leiden tot een laag rendement. Laat daarom ongeacht welke installatie u heeft, periodiek de waterkwaliteit controleren. Wanneer de waterkwaliteit in orde is heeft de warmteopwekker veel minder energie nodig om de ruimte op temperatuur te brengen en dat zult ook merken aan uw stookkosten. Een periodieke waterkwaliteit check kunnen wij voor u uitvoeren vanaf €125.

Maak nu een afspraak