CV storing in
regio’s Rotterdam
Den Haag of
Zoetermeer?

Wij zorgen dat u er weer snel warm bij zit!

Wij zorgen dat u er
weer snel warm bij zit!

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak

CV storing in regio’s Rotterdam
Den Haag of Zoetermeer?

Wij zorgen dat u er weer snel warm bij zit!

Wij zorgen dat u er
weer snel warm bij zit!

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV Storing

KG-onderhoud is gespecialiseerd in CV-ketel storingen

Wanneer u een CV storing heeft aan uw CV-ketel van het merk Intergas, Vaillant of Remeha en u woont in de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer dan kunt u een beroep doen op de ervaren en gecertificeerde CV storing service van K.G. onderhoud en installatietechniek. De meest voorkomende onderdelen hebben wij op voorraad, zodat wij u in de meeste gevallen direct kunnen helpen. De overige onderdelen kunnen wij in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen leveren. Om van onze reparatie service gebruik te kunnen maken is het niet noodzakelijk dat u een bestaande klant bent en/of een CV onderhoud abonnement heeft.

Mocht het zo zijn dat uw CV-ketel niet meer te repareren is? Dan kunnen wij direct een inspectie uitvoeren en uw wensen bespreken, zodat wij snel een offerte kunnen uitbrengen . Wij zorgen ervoor dat u er dan weer snel warmpjes bij zit.

Storing /reparatie

125
  • Inclusief voorrijkosten Zuid-Holland (€50)
  • Inclusief 1 uur arbeidsloon (€75)
  • Exclusief onderdelen indien nodig

Maak direct via ons afsprakenformulier een afspraak

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij aan u om het afsprakenformulier in te vullen. Via dit formulier kunt u 2 afspraak voorkeuren opgeven. Nadat u dit gedaan heeft krijgt u van ons een uitnodiging per email. Deze uitnodiging kunt u direct online accepteren, wijzigen of annuleren.

CV storing monteur Rotterdam e.o.

Wanneer u met spoed een CV storing monteur zoekt in de regio Rotterdam (Hillegersberg – Schiebroek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen, Schiedam).

Maak nu een afspraak

CV storing monteur Den Haag e.o.

Wanneer u met spoed een CV storing monteur nodig heeft in de regio Zoetermeer (Bleiswijk, Stompwijk, Benthuizen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Moerkapelle, Waddinxveen, Zevenhuizen of Boskoop).

Maak nu een afspraak

CV storing monteur Zoetermeer e.o.

Wanneer u met spoed een CV storing monteur zoekt in de regio Den Haag (Leidschendam, Leidschenveen – Ypenburg, Nootdorp, Delft, Wateringen, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen of Wassenaar).

Maak nu een afspraak
Maak nu een afspraak
Maak nu een afspraak
Maak nu een afspraak

Onze CV storing monteurs zorgen er voor dat u er weer snel warmpjes bij zit!