CV Storing2023-08-27T12:33:48+00:00

CV storing in
Rotterdam,
Den Haag of
Zoetermeer?

Wij zorgen dat je er weer snel warm bij zit!

Wij zorgen dat je er
weer snel warm bij zit!

U bevindt zich hier:Home>CV Storing

CV-ketel storing of reparatie: onze specialiteit

Wanneer je een CV storing hebt aan een CV-ketel van het merk Intergas, Vaillant of Remeha en je woont in de regio Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer, dan kun je een beroep doen op de ervaren en gecertificeerde CV storing service van K.G. onderhoud en installatietechniek.

De meest voorkomende onderdelen hebben we op voorraad, zodat we in de meeste gevallen direct kunnen helpen. De overige onderdelen kunnen we in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen leveren. Om van onze reparatie service gebruik te kunnen maken is het niet noodzakelijk dat je een bestaande klant bent of een CV onderhoudsabonnement hebt.

Mocht het zo zijn dat uw CV-ketel niet meer te repareren is? Dan kunnen wij direct een inspectie uitvoeren en uw wensen bespreken, zodat wij snel een offerte kunnen uitbrengen. We kunnen een nieuwe CV-ketel dan snel installeren.

Storing /reparatie

125
 • Inclusief voorrijkosten Zuid-Holland (€50)
 • Inclusief 1 uur arbeidsloon (€75)
 • Exclusief onderdelen indien nodig

Maak direct via ons afsprakenformulier een afspraak

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij aan om het afsprakenformulier in te vullen. Via dit formulier kun je 2 afspraakvoorkeuren opgeven. Nadat je dit gedaan hebt, krijgt je van ons een uitnodiging per email. Deze uitnodiging kun je direct online accepteren, wijzigen of annuleren.

CV storing monteur Rotterdam 

Wanneer je met spoed een CV monteur zoekt voor een reparatie aan de CV in de regio Rotterdam (Hillegersberg – Schiebroek, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Spijkenisse, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen, Schiedam).

CV storing monteur Den Haag 

Wanneer je met spoed een CV reparatie nodig hebt in de regio Zoetermeer (Bleiswijk, Stompwijk, Benthuizen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Moerkapelle, Waddinxveen, Zevenhuizen of Boskoop).

CV storing monteur Zoetermeer

Wanneer je met spoed een CV storing reparateur zoekt in de regio Den Haag (Leidschendam, Leidschenveen – Ypenburg, Nootdorp, Delft, Wateringen, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen of Wassenaar).

Onze CV storing monteurs zorgen er voor dat je er weer snel warm bij zit!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie altijd tijd, ook bij een storing?2023-04-29T13:25:11+00:00

Je hoort het vaak, je hebt een storing en er is geen CV-monteur te vinden die tijd heeft. Natuurlijk kan dat gebeuren, in sommige periodes is het drukker dan andere. We geven dan ook voorrang aan klanten waar we ook periodiek onderhoud verzorgen. Als we kunnen, komen we zo snel mogelijk langs, ook als je een nieuwe klant bent. In elk geval zijn we helder in de communicatie. We begrijpen heel goed dat het echt heel vervelend is om in de kou te zitten, dus we doen er alles aan om te helpen.

Hoe kies ik een CV-monteur?2023-04-29T13:26:49+00:00

Een CV-monteur moet een CO- certificering hebben. Dat is wettelijk zo geregeld. Uiteraard heeft de monteur die je bij KG Onderhoud en Installatietechniek krijgt dat ook. Geen beunhazen, maar een betrouwbare en goed opgeleide specialist. Als monteur investeer je daar tijd en geld aan. Hiermee filter je de vakmensen er direct uit. 

Kies een CV-monteur uit de buurt, om de voorrijkosten binnen de perken te houden. Bekijk ook altijd de recensies van het installatiebedrijf waar je contact mee opneemt. Zoek je een CV-monteur in Rotterdam, dan kun je de mening van onze klanten bekijken. Een greep uit de Google reviews, waar we trots op zijn:

“Zowel de communicatie die erg prettig verloopt, het nakomen van afspraken, het meedenken en de zorg die KG draagt voor het opleveren van hoge kwaliteit werk.”

“Zeer kundig en professioneel. Ik had hem er eerder bij moeten halen”

“Karel [van KG Onderhoud] werkt snel, schoon en komt met wat aanmoedigingen voor kleine veranderingen 

Echt verstand van zaken!”

“Wat een service! Binnen een uur nadat we hadden gebeld stond hij voor de deur.”

Kan ik geld besparen op mijn energierekening?2023-04-30T13:23:55+00:00

Ja, je kunt enorm besparen op je energierekening, ook zonder dat je een nieuwe CV-installatie aan hoeft te schaffen?

Hoe?

 • Door jaarlijks onderhoud te doen. Een goed onderhouden CV werkt efficiënter, wat onder de streep een minder hoge energierekening oplevert. Door de installatie te spoelen worden roest en mineralen uit het water in het systeem gereinigd, waardoor er minder aanslag is. De CV zelf hoeft dan minder hard te werken. Een goede monteur regelt je CV goed in. Een combiketel, die ook je warme water aanlevert, regel je bijvoorbeeld bij voorkeur op 60 graden in. Lager kan het risico op legionella verhogen, hoger kost je meer aan energie. Ook kunnen we de installatie waterzijdig inregelen. Dat zorgt ervoor dat elke radiator evenveel water krijgt en de hele woning dus gelijkmatig warm wordt. 
 • Door een CV goed te onderhouden, gaat die ook langer mee. Dat geldt voor bijna alle apparatuur. Hierdoor duurt het langer voor je een hele nieuwe CV aan hoeft te schaffen. 

Op een gegeven moment moeten we ook van het aardgas af. Dat moment staat nu gepland voor 2026. Je kunt nu al een warmtepomp bij je CV laten plaatsen. Je hebt dan een hybride warmtepomp. Met de hoge gasprijzen bespaar je daar ook mee.

Een CV-ketel kiezen, hoe doe ik dat?2023-05-02T13:59:44+00:00

Er komt best wat kijken bij het kiezen van een nieuwe CV. Uiteraard helpen we je daar graag bij. Wij werken alleen met A-merken, want bij een Centraal Verwarmingssysteem geldt: goedkoop is duurkoop.

 • Bepaal je warmwaterbehoefte. Ga je voor een combiketel, kies dan voor voldoende warmwatercapaciteit om aan je behoeften te voldoen. Als je bijvoorbeeld vaak meerdere kranen tegelijk gebruikt, moet je een ketel kiezen met een hogere CW-klasse.
 • Bepaal je verwarmingsbehoefte. Bepaal de juiste maat cv-ketel op basis van de grootte van je huis en de isolatiewaarde. Een te kleine ketel kan je huis niet goed verwarmen, terwijl een te grote ketel inefficiënt kan zijn en zorgen voor hogere energierekeningen.
 • Overweeg een hybride warmtepomp. Hiermee plaats je een warmtepomp bij je CV-ketel, waardoor je niet alles op gas hoeft te doen. Je bespaart op de rekening en op de milieubelasting.
 • Bekijk de energie-efficiëntie: Hoe hoger de energie-efficiëntie, hoe minder energie je nodig hebt om je huis te verwarmen en hoe lager je energierekening zal zijn. Controleer daarom het energielabel van de ketel voordat je een aankoop doet.
 • Kies een betrouwbaar merk: Kies een merk dat betrouwbaar is en een goede reputatie heeft. Dit vermindert het risico op storingen en zorgt ervoor dat je ketel langer meegaat.
 • Overweeg extra functies: Overweeg extra functies zoals slimme thermostaten, die je kunt bedienen via een app, of andere opties.

 

Heeft het nog zin om mijn CV-ketel te vervangen?2023-05-30T13:00:26+00:00

In elk geval tot 2026 kun je nog een ‘gewone’ CV-ketel kopen. Maar het zal je niet ontgaan zijn: we moeten van het gas af. Dat staat nu voor dat jaar (2026) gepland. 

De gasprijzen zijn ook hoog, dus minder gas gebruiken is voor je portemonnee geen slecht idee. Het is daarom wel een goed idee om te kijken naar een hybride warmtepomp. Deze kun je installeren samen met je bestaande CV. Ze werken samen, er wordt minder gas gebruikt, maar je hoeft niet direct alles te vervangen. De overgang naar een warmtepomp is dan later ook minder groot.

Kijk ook vast naar de mogelijkheden om je woning beter te isoleren. Hiermee bespaar je onder aan de streep heel veel. De warmtepomp waar je later dan gebruik van maakt, werkt ook veel efficiënter. 

Overigens is het idee dat je geen nieuwe CV-ketel meer mag plaatsen vanaf 2026. Degene die er dan al zijn, mogen gewoon blijven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nu een nieuwe CV laat installeren, die over een paar jaar bij het vuil mag. Een nieuwe CV-ketel kopen heeft dus echt nog wel zin, zeker als de huidige aan vervanging toe is. Een nieuwe CV werkt ook vaak zuiniger dan een oude, dus het scheelt vaak nu ook al wat geld. Je zou ook niet de enige zijn. Volgens de Nederlandse Verwarmingsindustrie werden er in heel 2022 nog 440.000 CV-ketels verkocht. Dat is ruim 2% meer dan het jaar ervoor!

Overigens werden óók meer warmtepompen geplaatst. Er werden er 100.000 geplaatst, een toename van 37 procent in vergelijking met 2021. Een warmtepomp kun je vaak in combinatie met een CV gebruiken: als hybride warmtepomp.

Ga naar de bovenkant