Over ons

Vakkundige en betrouwbare service tegen een betaalbaar tarief!

Vakkundige en betrouwbare service tegen
een betaalbaar tarief!

U bevindt zich hier:Home>Over ons

K.G.- onderhoud en installatietechniek is opgericht in 2008. Ons bedrijf is gespecialiseerd in reparatie service, periodiek onderhoud en het installeren van CV ketels in de regio’s Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

In Nederland gelden bepaalde regels voor installateurs. Zo moet elke installateur die met koelvloeistoffen werkt hiervoor een diploma halen. Ook verandert installatietechniek doorlopend. Zo gaan we ook steeds meer van het gas af.

Dat betekent dat wij ook bij moeten blijven, met trainingen en opleidingen. Natuurlijk doen we dat, want we willen het beste bieden.

K.G.- onderhoud en installatietechniek is een erkend installateur en gecertificeerd door InstallQ

Ook is K.G.- onderhoud en installatietechniek lid van de branchevereniging Techniek Nederland.

Hiermee toont K.G.- onderhoud en installatietechniek aan, zich te onderscheiden en te staan voor kwaliteit, garantie en transparantie.

De vloerverwarming specialist in Nederland

Naast CV-installateur heeft K.G.- onderhoud en installatietechniek een unieke methodiek ontwikkeld in het reinigen / doorspoelen / ontstoppen van CV-installaties. Deze methodiek kan ook toegepast worden bij vloerverwarming installaties die zijn voorzien van zwarte ‘niet diffusiedichte’ leidingen. Deze door K.G.- onderhoud en installatietechniek ontwikkelde methodiek maakt het zelfs mogelijk, dat u de leidingen kan blijven gebruiken als vloerverwarming. Wij hebben in eigen beheer reinigingsmachines en vloerverwarmingsverdelers laten ontwikkelen, waarmee wij in Nederland marktleider zijn op dit gebied. Meer informatie kunt u vinden op vloerverwarming-doorspoelen.nl

Repaird

K.G.- onderhoud en installatietechniek is ook ingespeeld op de strenge eisen van Gasketelwet die 1 Oktober 2020 van kracht is gegaan. In samenwerking met een team van programmeurs hebben wij speciaal voor elke CV installateur een webapplicatie ontwikkeld. Met dit systeem worden alle administratieve taken gedigitaliseerd en ondergebracht in 1 overzichtelijk systeem volgens de voorwaarden van de BRL6000-25. Meer informatie kunt u vinden op repaird.nl

Nederlands Vakman Platfom

Vanwege de grote vraag naar vakbekwame CV monteurs heeft K.G.- onderhoud en installatietechniek een platform ontwikkeld waar erkende installateurs zich aan kunnen melden en opdrachten in bundels kunnen inkopen.

Op deze wijze kunnen wij een landelijke dekking bieden aan particulieren die op zoek zijn naar een erkende en vakbekwame CV installateur. Meer informatie kunt u vinden op de website van nederlands-vakman-platform.nl