CV monteur Rotterdam
gespecialiseerd
in A-merk CV ketels

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak

CV monteur Rotterdam
gespecialiseerd
in A-merk CV ketels

Maak nu direct een afspraak
Maak nu direct een afspraak
U bevindt zich hier:Home>CV monteur Rotterdam

Merkonafhankelijk dealer van A-merk CV ketels

Bent u op zoek naar een CV monteur Rotterdam, omdat uw CV verwarming ketel een storing heeft? Bel dan direct de storingsdienst van de regionale CV verwarming specialist K.G. – onderhoud en installatietechniek en u wordt te woord gestaan door een gecertificeerde en erkende CV monteur Rotterdam. Niets is zo vervelend als een CV verwarming ketel die het niet doet, want het wordt al snel koud en vochtig in huis. Bovendien is douchen met koud water ook geen feestje, wanneer u een combiketel heeft. Bespaar u en uw gezinsleden daarom onnodig deze ellende. In de meeste situaties lost onze CV monteur Rotterdam het probleem met uw CV ketel snel en adequaat op.

Onze ervaren CV monteur Rotterdam is snel ter plaatse

K.G. – onderhoud en installatietechniek heeft zich sinds 2008 gespecialiseerd in het aanbieden van storing- en onderhoud diensten in de regio Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Omdat het van groot belang is, dat een storing van een CV verwarming ketel zo snel mogelijk wordt opgelost, werken de CV verwarming monteurs vanuit 3 centraal gelegen vestigingen. Wanneer u de hulp inroept van de CV monteur Rotterdam van K.G. – onderhoud en installatietechniek, kan hij om deze reden snel ter plaatse zijn om de storing van uw CV verwarming ketel op te lossen. Mocht uw CV verwarming ketel niet meer te repareren zijn, dan kunnen wij indien gewenst binnen 24 uur een nieuwe CV ketel voor u plaatsen. Om deze korte periode te kunnen overbruggen biedt de CV monteur Rotterdam van K.G. -onderhoud en installatietechniek een noodvoorziening aan.

Voordelen van dé CV monteur Rotterdam

De voordelen van een CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud zijn:

  • Bij storing is onze CV monteur Rotterdam zeer snel ter plaatse

  • Binnen 24 uur installeert onze CV monteur Rotterdam een nieuwe CV ketel
  • Lage voorrij tarieven

  • Deskundig en onafhankelijk advies

  • Voordelige CV onderhoudscontracten

  • Mogelijkheid van noodvoorzieningen

Sinds 1 juli 2020 is de nieuwe ‘Gasketelwet’ in werking. Dit betekent, dat uitsluitend gecertificeerde installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan cv-ketels. Vanaf 1 januari 2022 is het strafbaar als woningeigenaar om werkzaamheden te laten verrichten door een NIET gecertificeerde CV monteur Rotterdam.

K.G. onderhoud & installatietechniek is erkend en gecertificeerd door InstallQ en is tevens lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. KG onderhoud & installatietechniek staat als gecertificeerde CV monteur Rotterdam voor transparantie, eerlijkheid en kwaliteit.

K.G. onderhoud & installatietechniek is als erkende en gecertificeerde CV monteur Rotterdam gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud, repareren van storingen en installeren van nieuwe CV ketels. Deze werkzaamheden moeten verlopen volgens een bepaald protocol en worden afgemeld in een landelijke database via een certificerende instelling. Het is mogelijk dat deze instelling steekproefsgewijs controles uitvoert op onze werkzaamheden om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

K.G. onderhoud & installatietechniek brengt voor een storing en inspectie bezoek te allen tijde € 40 voorrijkosten en € 65 Arbeidsloon in rekening met een minimum van 1 uur, exclusief materialen indien nodig. Een eenmalig onderhoudsbeurt kost €85 + €40 voorrijkosten, exclusief materialen indien nodig. De kosten voor installeren van een nieuwe CV-ketel is te allen tijde op aanvraag en hier is een inspectiebezoek voor noodzakelijk.

Bel voor een allround en ervaren CV monteur Rotterdam, die erkend is door InstallQ en het Nederlands Vakman Platform telefoon: