CV installateur Delft
van K.G. – onderhoud
en installatietechniek

U bevindt zich hier:Home>CV installateur Delft

Onze CV monteur is zowel erkend door InstallQ als het N.V.P.

Ook de inwoners en bedrijven van Delft kunnen een beroep doen op K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer. Onze erkende CV installateur Delft kunt u inschakelen voor advies, aankoop, periodiek onderhoud, reparatie en het vernieuwen van uw CV installatie.

Waarom altijd kiezen voor een erkende CV installateur Delft?

De Gasketelwet die per 1 oktober 2020 is ingegaan gaat de komende jaren voor ingrijpende verbeteringen zorgen als het aankomt op kwaliteit, vakmanschap en veiligheid. Zo mag per 1 april 2022 het installeren van een CV installatie uit het oogpunt van veiligheid uitsluitend nog gebeuren door een erkende CV installateur Delft.

Ook het periodiek onderhoud van uw CV ketel installatie mag vanaf deze datum uitsluitend nog door een erkende CV installateur Delft plaatsvinden. Laat u het toch door een niet erkende CV monteur Delft doen of een handige buurman, dan bent u bij brand of een ongeval zelf volledig aansprakelijk!

Belangrijk voor gezinnen en bedrijven die zelf of door een niet erkende CV installateur Delft een CV ketel hebben laten installeren. Mocht vanaf 1 april 2022 een erkende CV monteur Delft bij u langskomen voor een periodieke onderhoudsbeurt en constateren dat deze niet goed is geïnstalleerd, dan is hij/zij verplicht dit te melden. Pas wanneer u de verbeterpunten heeft laten aanpassen wordt de CV ketel weer afgemeld als zijnde foutief geïnstalleerd.

Vandaar dat wij u adviseren, wanneer uw ketel aan vervanging toe is, om dit door een erkende CV installateur te laten doen! Niet alleen voor de veiligheid is de nieuwe Gasketelwet per 1 oktober 2020 ingevoerd, maar ook voor het milieu. Een erkende CV installateur Delft zal altijd tijdens de periodieke onderhoudsbeurt de CV installatie opnieuw instellen. Hierdoor vindt een aanzienlijke besparing van het gasverbruik plaats.

Wilt u een afspraak maken met onze erkende CV installateur Delft?

Raadpleeg dan de rode button ‘Maak nu een afspraak’ die u kunt vinden in de rechter bovenhoek van elke pagina. U ontvangt dan een voorstel met 2 verschillende tijdstippen waaruit u een keuze kunt maken.