CV installateur
Rotterdam met
5***** klantenervaring

U bevindt zich hier:Home>CV installateur Rotterdam

Onze monteur is erkend en levert duurzaam vakwerk

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren allround verwarmingsinstallateur in Rotterdam neem dan beslist contact op met K.G. – onderhoud en installatietechniek. Als een van de weinige CV installateurs in Nederland is hij zowel erkend door InstallQ en het Nederlands Vakman Platform. Als particulier of bedrijf is dit de garantie dat u in zee gaat met een CV installateur die zijn vak in meerdere opzichten verstaat. Niet voor niets wordt hij door klanten die door hem geholpen zijn met maar liefst 5***** gewaardeerd.

Voor welke diensten kunt u de CV installateur Rotterdam inschakelen?

Voor alle onderdelen die te maken hebben met warmteservice op gas kunt u onze CV installateur Rotterdam inschakelen. U moet dan denken aan maatwerk advies, aankoop en installatie van een nieuwe CV ketel, periodiek onderhoud en reparatie. Wij zullen dit onderstaand kort toelichten.

Maatwerk advies

Wanneer u de CV monteur Rotterdam van K.G.-onderhoud en installatietechniek uitnodigt voor een maatwerk advies voor een nieuwe cv-ketel, dan komt hij op afspraak bij u langs. Hij meet dan de inhoud van de woning op en inventariseert uw persoonlijk woonwensen. Op basis hiervan krijgt u van hem een merkonafhankelijk maatwerk advies. Aan dit maatwerkadvies zijn kosten verbonden. Wanneer u besluit om de ketel bij hem te bestellen, dan worden deze kosten verrekend met de aanschafprijs.

Aankoop en installatie nieuwe cv-ketel

U kunt in principe elke A-merk CV ketel bij K.G. – onderhoud en installatietechniek bestellen, omdat wij merkonafhankelijk dealer zijn van alle A-merken. Toch adviseren wij u op basis van vele jaren praktijkervaring te kiezen voor de A-merken Intergas, Remeha en Vaillant. Al onze prijzen zijn inclusief installatie volgens de wettelijke richtlijnen en die van de fabrikanten.

Periodiek onderhoud en reparatie CV ketel regio Rotterdam

Voor onderhoud en reparaties houden wij ons aan de strengste richtlijnen van fabrikanten. Wij willen graag dat u probleemloos en duurzaam van uw CV ketel gebruik kunt maken.

Spreekt onze werkwijze u aan? Maak dan een afspraak via de button