CV installatie
Zoetermeer moet
vervangen worden?

U bevindt zich hier:Home>CV installatie Zoetermeer

Voor een merkonafhankelijk advies K.G. – onderhoud en installatietechniek

Uw CV installatie Zoetermeer is inmiddels 12 jaar oud en geeft steeds vaker een storing. Uw huidige service monteur geeft aan, dat er verschillende onderdelen aan vervanging toe zijn en dat een dergelijke reparatie op kan lopen tot wel € 600,- De vraag is gerechtvaardigd of uw huidige CV installatie Zoetermeer dit nog waard is. Wellicht doet u er verstandig aan, om te informeren wat de investeringskosten zijn van een nieuwe CV installatie Zoetermeer.

Merkonafhankelijk advies voor een A-merk CV installatie Zoetermeer

Wanneer u deze situatie herkent, dan doet u er verstandig aan om advies in te winnen bij een erkende lokale CV monteur Zoetermeer als K.G. – onderhoud en installatietechniek uit Zoetermeer. Sinds 2008 bieden wij gecertificeerde warmteservice diensten aan in de regio Zoetermeer. U kunt ons inschakelen voor Advies, aankoop, periodiek onderhoud, reparatie en het installeren van A-merk CV installaties in Zoetermeer. De kracht van ons bedrijf is dat wij maatwerk leveren. Eigenaar Karel Gerlag is als CV monteur Zoetermeer erkend door InstallQ en aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland.

Werkwijze CV installatie Zoetermeer kopen en installeren

Wanneer u contact met ons opneemt komt hij op afspraak zelf bij u langs. Op basis van de inhoud van uw woning en uw persoonlijke woonwensen ontvangt u van hem een merkonafhankelijk advies. De prijzen van de A-merk CV ketels die u krijgt aangeboden zijn all-in tarieven. Bij K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer kunt u uitsluitend A-merk CV installaties kopen. U moet dan denken aan topmerken als Intergas, Remeha en Vaillant. De reden is, dat wij graag willen dat u ook tijdens koude winterdagen onbezorgd kunt genieten van een behaaglijke woning zonder problemen. Niet voor niets hebben de meeste van onze klanten nooit last van een storing.

K.G. – onderhoud en installatietechniek werkt volgens de strengste richtlijnen

De erkende CV monteur Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek doet geen enkele concessie op het gebied van uw CV installatie Zoetermeer. Wij houden ons strikt aan de voorschriften en instructies van de Overheid en CV Ketel fabrikanten. Wij gaan voor veiligheid en vakmanschap.

Voor een afspraak raadpleegt u de rode button ‘Maak nu een afspraak’