CV ketel installatie
mag uitsluitend nog
door erkend installateur!

U bevindt zich hier:Home>CV ketel installatie door erkend installateur

U bent als particulier en bedrijf anders niet verzekerd bij brandschade!!

De afgelopen jaren zijn er als gevolg van een ondeskundige CV ketel installatie onnodig veel ongelukken en branden ontstaan. Velen met dodelijke afloop. Om deze reden is de overheid overgegaan tot het nemen van ingrijpende maatregelen ten aanzien van het installeren van een CV ketel installatie.

Ingrijpende maatregelen voor gezinnen en bedrijven per 1 april 2022

Vanaf 1 april 2022 mogen uitsluitend CV monteurs en installateurs die erkend en gecertificeerd zijn nog gashaarden, geisers en CV ketels plaatsen, periodiek onderhouden en repareren. Dat is nog ver weg zult u wellicht denken, maar daar vergist u zich terdege in. Een CV ketel installatie die u bijvoorbeeld nu uit kostenoverwegingen zelf of door een handige Harry laat plaatsen kan vanaf 1 april 2022 voor de nodige problemen gaan zorgen. Waarom?

Vanaf 1 april 2022 is elke gecertificeerde CV monteur Rotterdam verplicht misstanden te herstellen dan wel te melden wanneer een particulier of bedrijf weigert deze te laten herstellen conform de wettelijke richtlijnen die gelden. Daarnaast is elke CV monteur verplicht, wanneer hij een reparatie of periodieke onderhoudsbeurt aan een CV ketel installatie heeft uitgevoerd, om dit vast te leggen en te melden. Mocht er een probleem ontstaan, dan weet men of een CV ketel installatie wel of niet is onderhouden c.q. gerepareerd door een erkend CV monteur.

Particulieren en bedrijven kunnen geen aanspraak maken op verzekering

Heeft u de werkzaamheden aan uw CV ketel installatie niet laten uitvoeren door een erkend CV installateur van bijvoorbeeld K.G. – onderhoud en installatietechniek Rotterdam. Dan bent u persoonlijk aansprakelijk en zal uw verzekering niets vergoeden. Kortom. Wees als particulier of bedrijf verstandig en laat uw CV ketel installatie nu al door een erkend CV installateur uit Rotterdam verzorgen.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor het installeren van een CV ketel installatie in de regio Rotterdam?

Raadpleeg dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte een afspraak via de button