Erkend CV monteur in
Rotterdam, Den Haag en
Zoetermeer

U bevindt zich hier:Home>Erkend CV monteur

Uw garantie voor een veilige energiezuinige CV ketel

Kies altijd voor een erkend CV monteur van K.G. – onderhoud en installatietechniek, of je nu in Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam woont. Je hebt dan de zekerheid dat je CV ketel storing voor een scherp tarief duurzaam wordt verholpen en de jaarlijkse onderhoudsbeurt van je CV installatie wordt uitgevoerd volgens de laatste kostenbesparende richtlijnen van de CV ketel fabrikanten. Vaak bespaar je bij gelijkblijvend verbruik maar liefst meer dan € 200 per jaar op stookkosten, wanneer een erkend CV monteur de jaarlijkse onderhoudsbeurt verzorgd. Die beschikt namelijk over de expertise en de (meet)apparatuur die nodig zijn om het hoogste rendement uit je CV installatie te halen.

Onderhoudsbeurt van een erkend cv monteur levert geld op

Je leest het goed. Wanneer je de jaarlijkse onderhoudsbeurt door de erkend cv monteur uit Rotterdam, Delft, Den Haag of Zoetermeer van K.G. – onderhoud en installatietechniek laat verzorgen, levert dat geld op. Na een professionele onderhoudsbeurt blijft je cv ketel niet alleen veilig en probleemloos werken, hij zal ook zuiniger werken dan voorheen, omdat de  monteur de installatie volgens de laatste richtlijnen van de ketelfabrikanten instelt. Een besparing van een kleine 300 euro per jaar wordt in een gemiddeld gezin al gauw behaald. Trek daar de kosten van een professionele onderhoudsbeurt af dan verdient u al snel € 150 tot € 200 per jaar. Bovendien neemt de kans op cv ketel storingen af met maar liefst 95% en krijg je voorrang bij calamiteiten.

Je cv-ketel gaat langer mee en je behoudt de garantie

Wanneer je een nieuwe cv ketel installeert, schrijft de fabrikant van de cv ketel voor dat het onderhoud niet alleen jaarlijks plaats moet vinden, maar dat dit ook verricht moet worden door een erkend cv monteur. Mocht binnen de garantieperiode een storing optreden of een onderdeel van de cv ketel kapot gaan, dan loopt u een gerede kans dat u geen beroep kunt doen op de garantie wanneer het onderhoud niet is verricht door een erkend cv monteur uit Rotterdam en omstreken.

Kies altijd voor een erkend CV monteur Rotterdam Zoetermeer Delft Den Haag

Kies voor advies, periodiek onderhoud of een CV ketel storing in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer altijd voor de erkend cv monteur van K.G. -onderhoud en installatietechniek Rotterdam, Delft, Zoetermeer of Den Haag. U heeft dan de zekerheid dat de werkzaamheden aan uw CV ketel installatie op een veilige en duurzame wijze zullen plaatsvinden.

 

Lees meer over onze certificeringen.