Uw CV verwarming ketel specialist in Zuid-Holland

ERKEND INSTALLATEUR K.G. ONDERHOUD & INSTALLATIETECHNIEK

 

 

Als installateur erkend door het KvINL en Nederlands Vakman Platform

Waarom zou ik voor een erkend installateur kiezen, wanneer ik heel voordelig mijn cv ketel kan laten schoonmaken of repareren door een handige klusjesman die zegt dat hij het ook kan? De vraag is gerechtvaardigd of hij dat inderdaad ook veilig en duurzaam kan volgens de wettelijke richtlijnen en die van de ketelfabrikant. Jaarlijks vallen er volkomen onnodig doden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging, brand en zelfs explosies. Oorzaak: De cv ketel was niet onderhouden of op een ondeskundige wijze door een handige klusjesman of kennis gedaan die beweerde dat hij het ook kon. Bovendien mag u zich afvragen of het risico van u en uw gezinsleden om een koolmonoxidevergiftiging op te lopen dat allemaal waard is. Zeker wanneer de onderhoudsbeurt door een erkend installateur u geld bespaart.

Onderhoudsbeurt CV ketel door een erkend installateur levert geld op

Ja u leest het goed. Een professionele onderhoudsbeurt CV ketel door een erkend installateur levert u geld op. Hoe kan dat nu zult u zich wellicht afvragen. Neemt de erkend installateur die ik inhuur geld mee, wanneer hij mijn cv ketel in Rotterdam, Den Haag, Delft of Zoetermeer een periodieke onderhoudsbeurt komt geven. Het antwoord is volmondig nee. Wanneer een erkend installateur uw cv ketel schoonmaakt en controleert stelt hij uw cv ketel volgens de laatste energiebesparende richtlijnen van de ketelfabrikant af. Hierdoor brandt uw cv ketel niet alleen zuiniger, maar geeft hij tevens een hoger rendement. Mede hierdoor levert u dat bij gelijke weersomstandigheden gemiddeld een jaarlijkse besparing op van maar liefst € 300,- per jaar. Bovendien gaat uw CV ketel langer mee, omdat eventuele mankementen al in een vroeg stadium worden ontdekt. Wanneer dit wordt meegenomen is uw voordeel nog hoger.

Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de erkend installateur

Wanneer uw cv ketel door een erkend installateur wordt onderhouden heeft u de garantie dat het onderhoud volgens de wettelijke richtlijnen gebeurt. De kans op storingen en calamiteiten is te verwaarlozen. Ook is een goed onderhouden cv ketel minder schadelijk voor ons milieu, omdat deze zuiver brandt en hierdoor minder gas verbruikt en afvalstoffen oplevert. Ons advies is daarom: Kies altijd voor een erkend installateur van K.G. onderhoud Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer. De erkend installateur voor CV advies, CV onderhoud en CV storing. Wij staan bij calamiteiten 24/7 voor u klaar.

Bewaren

Bewaren