CV installateur van K.G.
installatietechniek
Rotterdam

U bevindt zich hier:Home>Rotterdam CV installateur

Gecertificeerd en erkend installatiebedrijf voor veilige CV-installatie

Sinds de inwerkingtreding van de gasketelwet sinds 1 oktober 2020 is er veel veranderd met betrekking tot het installeren van cv-verwarmingsketels in Rotterdam en omgeving. Als bedrijf en particulier bent u zelf verantwoordelijk, dat u het installeren en in gebruik stellen van een cv-ketel laat doen door een erkend cv-installateur.

Erkend door InstallQ en N.V.P.

Wanneer u dit door een erkend CV installateur als K.G.-onderhoud en installatietechniek uit Rotterdam laat doen, dan wordt dit vastgelegd en aangemeld bij de toezichthoudende instanties. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen als een (kleine) brand, dan heeft u aantoonbaar aan de eisen voldaan die gesteld worden door de gasketelwet. Uw verzekering zal in dergelijke situaties geen problemen maken met de ontstane schade. Dit in tegenstelling tot een CV ketel die door een niet erkend CV installateur in de regio Rotterdam is geïnstalleerd. Een verzekering kan weigeren de schade te vergoeden.

Kies voor zekerheid erkende CV installateur

De erkende cv-monteur Rotterdam van K.G.-onderhoud en installatietechniek heeft jarenlang vakopleidingen gevolgd. Aantoonbaar heeft hij bewezen over de nodige vakmanschap en kennis te beschikken, die nodig zijn om een cv-ketel volgens de wettelijke richtlijnen en die van de cv-ketel fabrikant te installeren. Tevens volgt hij jaarlijks seminars van A-merk cv-ketel fabrikanten, waarin de nieuwste ontwikkelingen en inzichten worden gedoceerd. Wanneer u een A-merk cv-ketel door een erkende cv-installateur heeft laten installeren, dan weet u dat dit goed en vooral veilig is gebeurd.

K.G. – onderhoud en installatietechniek een erkende cv-installateur

De CV installateur van K.G. – onderhoud en installatietechniek is een zeer ervaren en erkende CV installateur. Wanneer u hem inschakelt voor het installeren of onderhouden van een CV ketel, dan heeft u de garantie dat dit professioneel gebeurt. Gaat u ook voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid?

Neem nu contact op voor een maatwerk offerte, periodieke onderhoudsbeurt of maak direct een afspraak!