CV installateur regio
Zoetermeer erkend
door InstallQ

U bevindt zich hier:Home>Zoetermeer CV installateur

Ons bedrijf is lid van de branchevereniging Techniek Nederland

Bent u op zoek naar een erkende CV installateur in de regio Zoetermeer? Neem dan beslist contact op met K.G. – onderhoud en installatietechniek. Ons kleinschalig installatie bedrijf is niet alleen erkend door InstallQ, maar ook door het Nederlands Vakman Platform. Tevens is ons bedrijf aangesloten bij de branche vereniging Techniek.

K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer bestaat sinds 2008. Sinds de start heeft eigenaar Karel Gerlag er bewust voor gekozen om als CV installateur uitsluitend betaalbare kwalitatieve diensten aan te bieden. In de praktijk komt het hier op neer, dat uitsluitend materialen gebruikt worden die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Dat geldt ook voor de CV installaties die hij als merkonafhankelijk dealer aanbiedt. Als klant kunt u in principe elk A-merk CV installatie rechtstreeks bij hem bestellen. Op basis van vele jaren praktijkervaring hebben de A-merken Intergas, Vaillant en Remeha wel zijn voorkeur, omdat deze merken de minste storingen geven en het langste meegaan.

Waarom kiezen voor CV installateur K.G. – onderhoud en installatietechniek?

Allereerst is K.G. – onderhoud en installatietechniek Zoetermeer een erkend CV monteur. Deze erkenning biedt u als opdrachtgever de zekerheid, dat de werkzaamheden door een vakbekwame en gecertificeerde CV monteur Zoetermeer en volgens de richtlijnen van een CV ketelfabrikant worden uitgevoerd. Kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd. Daarnaast gebruikt een erkende CV monteur Zoetermeer uitsluitend materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Een ander belangrijk voordeel voor u als consument of bedrijf is, dat tijdens het periodiek onderhoud uw CV ketel volgens de laatste richtlijnen van de CV ketel fabrikant wordt ingesteld. Hierdoor stookt u bij vergelijkbare weersomstandigheden een stuk voordeliger. Dit levert een besparing op de stookkosten op van € 250 tot € 300 per jaar.

Wilt u een afspraak maken met de erkende CV installateur regio Zoetermeer?

Raadpleeg dan de rode button ‘Maak nu een afspraak’ U ontvangt dan een voorstel met 2 verschillende tijdstippen waaruit u een keuze kunt maken.