CV installatie doorspoelen

Laat u een nieuwe CV ketel installeren? Of heeft u net de sleutels van uw nieuwbouwwoning gekregen? Dan is het noodzakelijk om de gehele CV installatie grondig te laten reinigen om aan de garantie voorwaarden van de CV ketel fabrikant te voldoen. Tijdens de aanleg van een nieuwe CV-ketel of CV-installatie blijven er altijd ongewenste verontreinigingen achter in de leidingen en radiatoren. Tevens wordt geadviseerd om een magneet/vuil-filter in de CV-installatie te installeren en een beschermingsmiddel aan de CV-installatie toe te voegen om de waterkwaliteit te optimaliseren.

Een van onze specialisaties is het ontstoppen van vloerverwarming installaties, die stammen uit de jaren 80 en 90 en zijn aangelegd met zogeheten ‘zwarte tyleenbuis’. Deze leidingen bleken achteraf niet geschikt voor CV installaties, omdat deze leidingen niet diffusiedicht bleken te zijn. Gevolg: de leidingen lieten zuurstof toe waardoor de CV installatie van binnen uit kon gaan roesten en uiteindelijk verstopt raakte. Wij hebben op basis van vele jaren ervaring in eigen beheer verschillende reinigingsmethodieken ontwikkeld. Door hier gebruik van te maken hebben wij in principe voor iedere situatie een oplossing, die de CV installatie weer in topconditie brengt.

Omdat iedere situatie verschilt en een andere aanpak vergt, is het onmogelijk om vooraf een prijsopgave te geven. Een inspectiebezoek is noodzakelijk om de situatie ter plaatse in kaart te brengen en het probleem op te sporen zodat een plan van aanpak gemaakt kan worden.

Meer informatie kunt u vinden op www.vloerverwarming-doorspoelen.nl.