Nieuwe ontwikkelingen passen bij ons innovatieve warmteservice bedrijf

K.G. – onderhoud en Installatietechniek uit Zoetermeer en Rotterdam staat in de markt bekend om de talrijke innovaties, die in de loop der tijd zijn ontwikkeld. Zo maakt men al vele jaren gebruik van een handzaam geavanceerd online klanten informatie systeem: repaird, waarmee alle denkbare werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan zaken als reisplanningen, maken van afspraken, facturen en het automatisch bestellen van materialen bij de groothandel. Dit geavanceerde maatwerk klantensysteem is ontwikkeld in samenspraak met RVP webdevelopment uit Haarlem.

 

Kostenbesparende methode vloerverwarming doorspoelen

Door ons gecertificeerde warmteservice bedrijf worden met grote regelmaat innovatieve en voor klanten kostenbesparende technieken en machines ontwikkeld. Een aansprekend voorbeeld voor mensen met verstopte vloerverwarmingsleidingen is de in eigen beheer ontwikkelde reinigingsmachine en methodiek. Huiseigenaren die ten einde raad waren, omdat delen van de vloerverwarming vernauwd of verstopt waren, kunnen zonder problemen weer duurzaam genieten van hun vloerverwarming. Voor informatie bezoek vloerverwarming doorspoelen

 

Bitcoin en Ethereum betalingen bij K.G. – onderhoud en installatietechniek

Aan onze gewaardeerde klantenkring bieden wij nu ook de mogelijkheid om gebruik te maken van crypto betalingen. K.G. – onderhoud en installatietechniek accepteert als innovatief warmteservice bedrijf voor de regio’s Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer voortaan ook Bitcoin en Ethereum betalingen.