Het ‘nieuwe werken’ is als gevolg van de Corona pandemie werken vanúit huis. Voorwaarde is natuurlijk wel, dat dit in de praktijk mogelijk is. Voor zowel werkgevers als werknemers levert dit aanzienlijke kosten- en tijdsbesparingen op. Bovendien zorgt het ‘nieuwe werken’ voor een aanzienlijk lagere belasting van het milieu, omdat o.a. de uitstoot van het woon-werkverkeer aanmerkelijk zal afnemen. Dit is wat u noemt een win-win situatie.

Om thuis goed te kunnen werken is het belangrijk, dat men in een behaaglijke en comfortabele werkomgeving zijn/haar werk kan doen. In veel huishoudens richt men de zolder of logeerkamer als werkplek in. Het volgende probleem dient zich dan aan namelijk de temperatuur van het vertrek waarin men zijn/haar werk moet doen. Deze temperatuur is in veel situaties te laag, omdat die in een woning wordt bepaald door de thermostaat die in de woonkamer hangt. Om het enigszins behaaglijk te krijgen op de werkplek zal de thermostaat in de woonkamer aanmerkelijk hoger moeten worden gezet. Gevolg nergens in huis is het behaaglijk. In de woonkamer is het te warm en op de werkplek te koud.

In elk vertrek van uw huis de gewenste temperatuur dankzij zoneregeling

Zoneregeling geeft u niet alleen controleerbaar comfort op uw nieuwe werkplek, maar biedt dat ook voor elk vertrek in uw gehele woning. Bovendien zorgt zoneregeling voor een besparing van het energieverbruik. Wanneer u de temperatuur op uw werkplek instelt op 21 graden Celsius en de rest van uw woning inclusief woonkamer op bijvoorbeeld 17 graden. Dan wordt uitsluitend uw werkplek op de gewenste temperatuur van 21 graden verwarmd. Professionele zone regeling maakt dit mogelijk via een draadloos alles-in-een-systeem. Het innovatieve en spraakmakende systeem kan toegepast worden op CV – ketels, stadverwarming, vloerverwarming en warmtepompen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en investeringskosten van zoneregeling? Neem dan voor een merkonafhankelijk advies contact op met K.G. onderhoud & installatietechniek