CV monteur Den Haag
voor alle
A-merken CV ketels

U bevindt zich hier:Home>CV monteur Den Haag

Elke CV monteur Den Haag van K.G. onderhoud en installatietechniek is volledig gecertificeerd

Wanneer de CV installatie van uw woning of bedrijf in Den Haag niet naar goed werkt, schakel dan de expertise in van de CV monteur Den Haag van K.G. – onderhoud en installatietechniek Den Haag. U heeft dan de garantie, dat het probleem door onze erkende CV monteur snel wordt verholpen en dat u duurzaam gebruik kunt maken van uw CV installatie in Den Haag. K.G. onderhoud & installatietechniek Den Haag werkt namelijk uitsluitend met CV monteurs Den Haag die erkend zijn door InstallQ en het N.V.P. Deze erkenning betekent dat je kunt rekenen op kwaliteit, zekerheid en een betrouwbare service voor een aantrekkelijke prijs.

Bel de CV monteur Den Haag nadat je de waterdruk hebt gecontroleerd

Voorkom onnodig kosten. Controleer daarom eerst of er wel voldoende water in uw CV installatie zit voordat u contact opneemt met de erkende CV monteur van K.G. – onderhoud en installatietechniek. Dit is namelijk de meest voorkomende oorzaak, dat een CV ketel uit veiligheidsoverwegingen niet aan slaat. Door met een slang water bij te vullen doet uw CV installatie het weer. Zit er wel voldoende water in uw CV installatie, dan heb je een CV storing en kun je onze expertise inschakelen. Wij zorgen er voor dat de CV storing snel en duurzaam wordt opgelost.

Merkonafhankelijk dealer van A-merk CV ketels in de regio groot Den Haag

U kunt de erkende CV monteur Den Haag van K.G. – onderhoud en installatietechniek ook inschakelen voor de aanschaf en installatie van een nieuwe CV ketel. Omdat K.G. – onderhoud en installatietechniek Den Haag als bedrijf is aangesloten bij het Nederlands Vakman Platform kunnen wij rechtstreeks bestellen bij elke A-merk fabrikant van CV ketels. Wij zijn als het ware een merkonafhankelijk dealer van CV ketels. Voor u als klant betekent dit dat op locatie eerst gekeken wordt welk type CV ketel het beste bij jouw situatie past en pas daarna gekeken wordt naar het merk. Zo kun je er van op aan dat je de juiste keuze maakt.

Periodiek onderhoud door onze CV monteur Den Haag

Om duurzaam en onbezorgd gebruik te kunnen maken van je CV installatie is het verstandig om uw CV ketel jaarlijks door onze CV monteur uit Den Haag te laten onderhouden. Dit voorkomt onnodig overlast. Bovendien zorgt professioneel onderhoud voor een besparing van € 250,- per jaar op de stookkosten, omdat het rendement optimaal blijft. Wil je het maximale rendement uit uw CV installatie halen? Schakel dan de expertise in van de Meet en regeltechniek specialist van K.G. – onderhoud en installatietechniek. Dit levert besparingen tot wel € 500, – op jaarbasis op.

Sinds 1 juli 2020 is de nieuwe ‘Gasketelwet’ in werking. Dit betekent, dat uitsluitend gecertificeerde installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan cv-ketels. Vanaf 1 januari 2022 is het zelfs strafbaar wanneer een woningeigenaar werkzaamheden laat verrichten door een NIET gecertificeerde CV monteur Den Haag.

K.G. onderhoud & installatietechniek is erkend en gecertificeerd door InstallQ, het N.V.P. en is tevens lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. KG onderhoud & installatietechniek staat als gecertificeerde CV monteur Den Haag voor transparantie, eerlijkheid en kwaliteit.

K.G. onderhoud & installatietechniek is als erkende en gecertificeerde CV monteur Den Haag gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud, repareren van storingen en installeren van nieuwe CV ketels. Deze werkzaamheden moeten verlopen volgens een bepaald protocol en worden afgemeld in een landelijke database via een certificerende instelling. Het is mogelijk dat deze instelling steekproefsgewijs controles uitvoert op onze werkzaamheden om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

KG-onderhoud & installatietechniek brengt voor een storing en inspectie bezoek te allen tijde € 40 voorrijkosten en € 65 Arbeidsloon in rekening met een minimum van 1 uur, exclusief materialen indien nodig. Een eenmalig onderhoudsbeurt kost €85 + €40 voorrijkosten, exclusief materialen indien nodig. De kosten voor installeren van een nieuwe CV-ketel is te allen tijde op aanvraag en hier is een inspectiebezoek voor noodzakelijk.

Ontdek de voordelen van een CV monteur Den Haag van K.G. – onderhoud en installatietechniek Den Haag en neem telefonisch contact met ons op en bel: