Cv monteur Rijswijk
voor onderhoud
storing en installatie

U bevindt zich hier:Home>CV monteur Rijswijk

Wij zorgen ervoor dat uw woning aangenaam warm blijft

Sinds 2008 is K.G. – onderhoud en installatietechniek werkzaam als CV monteur Rijswijk. Door onze ervaring en kwaliteit van werken in het onderhouden en installeren van CV ketels, worden wij al jaren goed beoordeeld. Tevens zijn wij lid van de branchevereniging Techniek en door InstallQ erkend als installatiebedrijf.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij K.G. – onderhoud en installatietechniek gemakkelijk online een afspraak inplannen en wijzigen. Wanneer u een onderhoud abonnement bij ons afsluit komt onze CV monteur Rijswijk jaarlijks bij u langs om de kwaliteit van de CV installatie te waarborgen.

Verzorgingsgebied K.G.-onderhoud en installatietechniek

Ons verzorgingsgebied houden wij met opzet overzichtelijk. Wij kunnen daardoor snel bij u ter plaatste zijn in geval van een spoedreparatie. Wij begrijpen dat u niet in de kou wilt zitten, vooral nu er zoveel thuis wordt gewerkt vanwege de coronapandemie. Onze CV monteur Rijswijk zal daarom zo snel mogelijk bij u zijn om de storing te verhelpen.

Uiteraard zal onze CV monteur Rijswijk volledig rekening houden met de huidige coronapandemie en alle voorschriften navolgen. Er zal te allen tijde 1,5 meter afstand worden gehouden. Online kunt u al aangeven welk type, merk en bouwjaar uw CV installatie heeft. Hierdoor kan onze CV monteur Rijswijk gelijk beginnen met de werkzaamheden.

Nieuwe CV ketel offerte bij de CV monteur Rijswijk aanvragen

Bij K.G.-onderhoud en installatietechniek is het mogelijk om direct online een afspraak voor het maken van een offerte voor een nieuwe CV ketel aan te vragen op een tijdstip naar keuze. Onze erkende CV monteur komt in Rijswijk bij je langs om in kaart te brengen wat uw wensen zijn en welke CV ketel u qua capaciteit nodig heeft. Op basis hiervan zal hij  een vrijblijvend advies geven. 

Afspraak maken voor CV ketel storing of periodiek onderhoud?

Bent u in de regio Rijswijk op zoek naar een erkende CV monteur Rijswijk? Dan bent u bij K.G.-onderhoud en installatietechniek aan het juiste adres. 

Ook voor periodiek onderhoud (slim!) en voor storingen kun je bij ons terecht.